Wijsheid uit het Oosten

Behandel uw klachten

Verlicht pijn met acupunctuurbehandelingen in Bunnik, Utrecht

Al met een klein aantal acupunctuurbehandelingen bent u op weg naar een gezonder leven. U zult na de eerste keren onmiddellijk verschil merken in uw lichaam. Lees hier meer over de kosten en vergoedingen.

Hoeveel acupunctuurbehandelingen heeft u nodig?

De conditie en aandoening van elke patiënt is uniek. Onze acupunctuurartsen Dr. Oei-Tan en Dr. Tan beginnen daarom altijd eerst met een intakegesprek om te kijken welke behandelmethode bij u past.

Bij chronische aandoeningen beginnen we met een wekelijkse kuur van zes acupunctuurbehandelingen. Als deze kuur aanslaat, bouwen we af tot er na ongeveer 10 behandelingen een stabiele verbetering is bereikt.

Bij acute aandoeningen behandelen we twee keer per week en zijn er over het algemeen minder behandelingen nodig om uw klachten op te lossen.

Onze acupunctuurpraktijk is gevestigd in Bunnik, vlak bij Utrecht. Wij hebben veel patiënten uit de omgeving, maar ook uit heel Nederland.

Maak een afspraak

Tarieven

  • Acupunctuur wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Raadpleeg uw zorgverzekeraar voor specifieke informatie.
  • Second opinion c.q. intake kost 50 euro. Dat is voor het opnemen van de ziektegeschiedenis/anamnese, het medisch onderzoek/de Chinese pols- en tongdiagnostiek en het opstellen van een behandelplan. 
  • Een behandelsessie duurt meestal een uur tot anderhalf uur en kost 70 euro.
  • Indien er geen uitgebreide intake nodig is en er gelijk een behandeling plaatsvindt is het totaalbedrag inclusief behandeling 90 euro (intake: 20 euro + behandeling 70 euro).
  • De zorgverzekeraar vergoedt niet direct aan de behandelend arts; u zult de behandelkosten eerst zelf moeten voldoen. Vervolgens kunt u deze declareren bij uw ziektekostenverzekeraar.
  • Vooral vanwege ons reeds 40-jarige lidmaatschap bij de Nederlandse Artsen Acupunctuur Vereniging, maar ook dankzij de goede recensies van verwijzers, worden onze patiënten (deels) vergoed door de verzekeraar. De hoogte van de vergoeding hangt af van de polis waarvoor de patiënt gekozen heeft. Er zijn polissen waarbij het hele bedrag wordt vergoed.
Neem contact op voor meer informatie

Vergoed door uw zorgverzekeraar?

Vergoeding komt uit de aanvullende verzekering. De hoogte van de vergoeding hangt af van de polis die u heeft afgesloten. Dat kunt u bij uw verzekeraar navragen. Zorgverzekeraars hebben geen contract met acupuncturisten. Dit houdt in dat u eerst de betaling doet aan ons en dit vervolgens declareert bij uw verzekeraar.

Meer informatie of afspraak maken? Bel 030 - 65 62 915

Veelgestelde vragen

Acupunctuurpraktijk Dr. Oei & Dr. Tan
Hoefijzerlaan 37 
3981 GL Bunnik

KvK: 30286856

Privacyverklaring

Contactgegevens

 030 - 65 62 915 

 oeitan.cl@gmail.comOpeningstijden

Maandag 10:00 - 19:00

Dinsdag 10:00 - 15:00

Woensdag - Donderdag 10:00 - 19:00

Vrijdag 10:00 - 17:00

AGB-code Dr. Oei-Tan: 84021512

AGB-code Dr. Tan: 84021513

AGB-code Praktijk: 84(0)52762

BIG-registratienummer Dr.Oei-Tan: 69024207901

BIG-registratienummer Dr. Tan: 19024216101


De oudste acupunctuurartsenpraktijk van Nederland in de regio Utrecht