Lees hier wat klanten vertellen over
Acupunctuurpraktijk Dr. Oei & Dr. Tan

9.4

20 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.4
10

Geweldig en zo geduldig

Na jaren tobben met rug en buik klachten was ik vorig jaar op aanraden van mijn huisarts bij accupunctuur hier aangekomen Na 7 behandelingen was ik een ander mens Nu een jaar verder ga ik weer vol moed voor mijn darmen verderDe laatste dingetjes waar ik zeker graag weer hun deskundige hulp voor krijg En zulke lieve dokters Raad het ieder een aan CVisser Houten

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Advies

Consultgesprek

11/03/2020

Corrie

10

Goede ervaring bij zenuwpijnen in de nek en arm

Ik kwam bij dokter Oei terecht naar aanleiding van een beknelde zenuw in de nek die ernstige pijnklachten veroorzaakte die niet met medicatie en fysiotherapie alleen te behandelen waren. Mijn huisarts gaf me het advies om naar dokter Oei te gaan en zij heeft me gedurende een aantal maanden behandeld. In combinatie met de fysiotherapie ben ik helemaal van de pijnklachten afgekomen en ik ben ervan overtuigd dat dit in belangrijke mate te danken was aan de acupunctuur. Ik heb de behandelingen als heel prettig, aandachtig en zorgzaam ervaren en ik ben me week na week steeds beter gaan voelen. Ik kan deze behandeling aan iedereen aanbevelen met zenuwpijnen die moeilijk behandelbaar zijn.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Advies

Consultgesprek

15/10/2019

Frederiek

10

Warm, vakkundig, geduldig, luisterende oor, begripvol, zoekend naar samenhang.

Na omschrijven van mijn klachten ben ik meteen uitgenodigd voor een gesprek en ook de eerste korte behandeling gehad. Er word continue gevraagd hoe mens zich voelt, gekenden hoe mens reageert,.... De omgang van de artsen is zeer warm, deskundig. Je krijgt heel veel aandacht. Ik liep 1,5 jaar met rugpijn. Deze is pas bij Dr. Oei verminderd, nu bijna helemaal weg. Ook mijn andere klachten nemen langzaam af. Dr. Oei heeft ook in één blik gezien, dat ik ernstige bloedarmoede heb en heeft geadviseerd bij huisarts bloed te laten prikken. De test heeft haar vermoede bevestigt. Ik kan de praktijk zeker aanbevelen! Hartelijk dank Dr. Oei en collega's voor jullie hele goede zorg.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Advies

Consultgesprek

29/08/2019

Ludka Vloemans

8

behandeling begripvol rn vakbekwaam

mjin vrouw wordt behandeld tegen pijn als gevolg van bovenrug stenose

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Advies

Consultgesprek

10/07/2019

peter

10

Fijne en vriendelijke behandeling

Al 25 jaar ben ik in behandeling bij dr. Oei en dr. Tan , de laatste jaren om de drie maanden en het resultaat is fantastisch, een leven zonder pijn.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Advies

Consultgesprek

20/06/2019

Gonnie

9

Zeer vakkundig! Na 3 behandelingen had ik al resultaat.

Zeer vakkundig! Na 3 behandelingen had ik al resultaat.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Advies

Consultgesprek

20/06/2019

Ursula

10

Uitstekende diagnose, heldere verklaring van de klachten. Holistisch denkpatroon. Buitengewoon betro

Deze praktijk werkt vanuit een holistisch denken. Er wordt naar de totale mens gekeken. Ik had een verkramping tussen de schouderbladen waardoor ik weinig lucht had. Mijn huisarts gaf me Foster ( pufje) , snapte niet waar mijn benauwdheid vandaan kwam. Na enkele behandelingen met acupunctuur en door een ontspannen houding ben ik van mijn benauwdheid af. Door chi gong oefeningen blijft de energie goed stromen.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Advies

Consultgesprek

13/03/2019

Pia

9

Zeer kundige behandelaar welke ruim de tijd neemt voor de patiënt.

Voor nekklachten (whiplash) naar deze praktijk gegaan. Had al eerdere ervaring met een andere acupunctuurpraktijk, maar de behandeling bij Dr. Tan was heel anders. Zij nam veel meer tijd voor me en ging grondig te werk. Iedere behandelijk voelde ze opnieuw aan welke delen van het lichaam aandacht moest worden besteed. Vanaf de eerste behandeling voelde ik al direct minder spanning in mijn nek, en na vier behandelingen had ik het idee dat het niet meer nodig was. Ik zal deze praktijk zeker aanbevelen aan vrienden/kennissen en zal ook niet twijfelen om zelf nog eens terug te gaan indien dat nodig mocht zijn. Bedankt!

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Advies

Consultgesprek

19/11/2018

G

10

Deskundige en zorgvuldige behandeling. In 2 sessies van de pijn af.

Ik kwam naar de praktijk met een forse, terugkerende lage rugpijn, uitstralend naar mijn benen. Ik had nog nooit eerder een acupunctuur behandeling ondergaan en vond het spannend, maar was ook nieuwsgierig geworden door de positieve ervaringen van anderen. Ik werd zeer warm en hartelijk ontvangen. Vervolgens ben ik één keer door dr. Oei en de tweede keer door dr. Tan behandeld. In beide sessies werd ik met veel zorg, aandacht en deskundigheid behandeld. Zodanig, dat ik met twee sessies voldoende had. Ik wil deze praktijk van harte aanbevelen.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Advies

Consultgesprek

15/10/2018

Suzanne

10

Verrassend en zeer aan te bevelen

Op advies van mijn huisarts, heb ik contact opgenomen met deze accupunctuurpraktijk. 10 weken geleden heb ik gordelroos ontwikkeld op mijn rug en buik. De eerste weken heb ik de pijn en het behoorlijke ongemak enigszins met pijnmedicatie (paracetamol, diclofenac, oxycodon) kunnen beheersen. Nadat deze medicatie afgebouwd werd, bleef ik nog last houden van pijn en ongemak, zoveel dat het nog steeds het dagelijks functioneren belemmerde. Inmiddels was ik 6 a 7 weken verder en heb ik dit met mijn huisarts besproken, waarop hij mij het advies gaf om een behandeling met accupunctuur te proberen en bij voorkeur de praktijk van Dr. Oei en Dr. Tan. In week 8 mijn eerste behandeling van Dr. Oei gehad. De eerste twee dagen verergerde de pijn, daarna werd dit minder. Ook had ik de hele week dunne tot zeer dunne ontlasting. Het lichaam werd aan het werk gezet leek het. De pijn en het ongemak was inmiddels zeker met 50% afgenomen. De week erna, week 9, was mijn tweede afspraak met Dr. Tan. Na deze behandeling nam de pijn weer af en dit keer zeker met 75%. De derde afspraak, die wel ingepland stond, was op aanraden van de praktijk niet meer nodig. De behandelingen van deze dames en mijn lichaam hadden hun werk gedaan. De ontvangst van beide dames (en op de eerste dag een reguliere arts), was ronduit warm en hartelijk. Er wordt voldoende tijd genomen om alles te bespreken met de client, waarna het behandelplan opgesteld wordt. Ook hier wordt aandacht en tijd aan besteed. Er werd door Dr. Oei en haar collega-arts serieus overleg gepleegd hoe en waar te behandelen. De week later bij Dr. Tan werd mijn situatie opnieuw aandachtig bekeken en ook deze dame nam de ruim tijd om voor die dag de behandeling goed voor te bereiden. Kortom: hier spreekt iemand die zeer blij is met deze accupunctuurbehandelingen ter verlichting van de (na)pijnen van gordelroos. Het heeft mij zeer geholpen dat de laatste scherpe pijnranden van deze hele nare zenuw-virusinfectie verdwenen zijn.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Advies

Consultgesprek

03/07/2018

Saskia

Acupunctuurpraktijk Dr. Oei & Dr. Tan
Hoefijzerlaan 37 
3981 GL Bunnik

KvK: 30286856

Privacyverklaring

Contactgegevens

 030 - 65 62 915 

 oeitan.cl@gmail.comOpeningstijden

Maandag 10:00 - 19:00

Dinsdag 10:00 - 15:00

Woensdag - Donderdag 10:00 - 19:00

Vrijdag 10:00 - 17:00

AGB-code Dr. Oei-Tan: 84021512

AGB-code Dr. Tan: 84021513

AGB-code Praktijk: 84(0)52762

BIG-registratienummer Dr.Oei-Tan: 69024207901

BIG-registratienummer Dr. Tan: 19024216101


De oudste acupunctuurartsenpraktijk van Nederland in de regio Utrecht