Lees hier wat klanten vertellen over
Acupunctuurpraktijk Dr. Oei-Tan

9.6

28 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.6
10

Al 15 jaar trouwe klant

Betrouwbaar, kundig en betrokken. En het allerbalangrijkste heel effectief. In het verleden ging in naar de praktijk voor rug en nekklachten en de laatste keer voor kaakklachten. Al na 3 behandelingen was ik van de pijn in mijn kaak af. Deze keer werd ik geholpen door de heer van Iterson. Hij legt goed uit waar de oorzaak ligt en waarom een holistische benadering werkt. Hartelijk dank!!

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Advies

Consultgesprek

14/07/2020

Mariska

10

HOOP!!!

Ik heb Poly Neuropathie.Heb er medicijnen voor gekregen,maar snel afgebouwd,want ik wil niet door het leven gaan als n zombie. Vervolgens goede klant bij het ziekenhuis.Neurologie,pijnbestrijding,niets hielp. Toen nog 12 behandelingen Vacuumtherapie geprobeerd,maar ook dat was geen succes. ALLES werd vergoedt!, Nu heb ik denk ik de oplossing gevonden.ACUPUNCTUUR Dr.Oei.en Dr Iterson in Bunnik.Het nadeel is dat het niet na 1 behandeling klaar is. Dit vergt tijd.Maar na 4 behandelingen voel ik al verbetering.!! Ik hoop en heb er alle vertrouwen in, dat zij me van mn klachten kunnen afhelpen. Hopelijk kijken de verzekeringen eens goed naar deze behandelwijze Het kost minder en wij vinden dat dit in de basisverzekering moet komen,want dan is het ook voor mensen met de smalle beurs. We kunnen toch niet op vakantie i.v.m.Corona,dus ik ga nog n poosje door bij Mevr.OEI-TAN.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Advies

Consultgesprek

11/06/2020

Mimi

10

Zeer professioneel en effectief

Dr. Oei behandelt mij o.a. voor hooikoorts, maar ook voor lage rugklachten. Sinds een jaar gebruik ik nauwelijks hooikoortsmedicatie meer en mijn rugklachten verminderen enorm. Ieder bezoekje aan dr. Oei is daarnaast een feestje vanwege de rust en kennis die zij heeft. Dusdanig dat ik met naalden en al bij iedere behandeling in een weldadige slaap terecht kom. Kortom, een zeer effectieve behandeling met de weldaad van rust.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Advies

Consultgesprek

09/06/2020

Linda

10

Professioneel en effectief

Acupressuur Zonder een duidelijk oorzaak had ik een "dode" linkerpink die niet meer functioneerde. Het was bijzonder lastig bij het veelvuldig werken met een computer/toetsenbord. Duidelijke instructies over de wijze van drukken en plaats van de acupressuur-punten heeft de functie van mijn linker pink weer hersteld.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Advies

Consultgesprek

08/06/2020

Herman S.

10

Uiterst professionele artsen, snelle verbetering

Ik ben voor een ernstige burn-out behandeld door de vriendelijke artsen van deze praktijk. Vrijwel direct bleek deze methode mij goed te helpen. Het feit dat de behandelende acupuncturisten tevens arts zijn, was voor mij doorslaggevend bij de keuze van de juiste praktijk. En het bleek een uitstekende keuze: men is zeer deskundig en professioneel en ik ben blij met het resultaat.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Advies

Consultgesprek

08/06/2020

Anneke

10

Vakkundig, luisterend oor

In februari 2020 kreeg ik de aandoening Bellse parese, eenzijdige aangezichtsverlamming. Na drie behandelingen was al duidelijk zichtbaar dat deze behandelingen mijn herstel goed heeft gedaan. Mijn mondhoek hing af, mijn ooglid kon ik niet sluiten. Mijn gezichtsuitdrukkingen komen langzaam weer terug. Helaas kwam Corona om de hoek zetten en moest ik mijn behandelingen stop zetten. Maar acupunctuur heeft zeker bijgedragen aan mijn herstel.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Advies

Consultgesprek

04/06/2020

Anoniem

10

Zeer tevreden

De acupunctuur behandeling heeft me enorm goed gedaan en heeft mijn lichaam weer in balans gebracht na zoveel jaren van langdurige moeheid, intense koude en kortademigheid (uitbreid onderzoek bij longarts en cardioloog leverden niet veel op en nieuwe onderzoeken werden voorgesteld). Na een paar acupunctuur behandelingen knapte ik zienderogen op en voel ik me weer energiek. Mijn kortademigheid is verdwenen! Er wordt hier niet alleen naar de klachten gekeken maar naar de totale mens. De intake was zeer grondig en de behandelingen zijn uiterst prettig en zorgvuldig.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Advies

Consultgesprek

14/05/2020

Vivian

10

Mijn lichaam weer in balans

De acupunctuur behandeling heeft me enorm goed gedaan en heeft mijn lichaam weer in balans gebracht na zoveel jaren van langdurige moeheid, intense koude en kortademigheid (uitbreid onderzoek bij longarts en cardioloog leverden niet veel op en nieuwe onderzoeken werden voorgesteld). Na een paar acupunctuur behandelingen knapte ik zienderogen op en voel ik me weer energiek. Mijn kortademigheid is verdwenen! Er wordt hier niet alleen naar de klachten gekeken maar naar de totale mens. De intake was zeer grondig en de behandelingen zijn uiterst prettig en zorgvuldig.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Advies

Consultgesprek

11/05/2020

VIVIAN

10

Geweldig en zo geduldig

Na jaren tobben met rug en buik klachten was ik vorig jaar op aanraden van mijn huisarts bij accupunctuur hier aangekomen Na 7 behandelingen was ik een ander mens Nu een jaar verder ga ik weer vol moed voor mijn darmen verderDe laatste dingetjes waar ik zeker graag weer hun deskundige hulp voor krijg En zulke lieve dokters Raad het ieder een aan CVisser Houten

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Advies

Consultgesprek

11/03/2020

Corrie

10

Goede ervaring bij zenuwpijnen in de nek en arm

Ik kwam bij dokter Oei terecht naar aanleiding van een beknelde zenuw in de nek die ernstige pijnklachten veroorzaakte die niet met medicatie en fysiotherapie alleen te behandelen waren. Mijn huisarts gaf me het advies om naar dokter Oei te gaan en zij heeft me gedurende een aantal maanden behandeld. In combinatie met de fysiotherapie ben ik helemaal van de pijnklachten afgekomen en ik ben ervan overtuigd dat dit in belangrijke mate te danken was aan de acupunctuur. Ik heb de behandelingen als heel prettig, aandachtig en zorgzaam ervaren en ik ben me week na week steeds beter gaan voelen. Ik kan deze behandeling aan iedereen aanbevelen met zenuwpijnen die moeilijk behandelbaar zijn.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Advies

Consultgesprek

15/10/2019

Frederiek

Acupunctuurpraktijk Dr. Oei-Tan
Hoefijzerlaan 37 
3981 GL Bunnik

KvK: 30286856

Privacyverklaring

Contactgegevens

 030 - 65 62 915 

 oeitan.cl@gmail.com



Openingstijden

Maandag 10:30 - 16:30

Dinsdag 10:30 - 15:00

Woensdag - Vrijdag 10:30 - 16:30

AGB-code Dr. Oei-Tan: 84021512

AGB-code Praktijk: 84(0)52762

BIG-registratienummer Dr.Oei-Tan: 69024207901


De oudste acupunctuurartsenpraktijk van Nederland in de regio Utrecht