Lees hier wat klanten vertellen over
Acupunctuurpraktijk Dr. Oei-Tan

9.5

22 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.5
10

Zeer tevreden

De acupunctuur behandeling heeft me enorm goed gedaan en heeft mijn lichaam weer in balans gebracht na zoveel jaren van langdurige moeheid, intense koude en kortademigheid (uitbreid onderzoek bij longarts en cardioloog leverden niet veel op en nieuwe onderzoeken werden voorgesteld). Na een paar acupunctuur behandelingen knapte ik zienderogen op en voel ik me weer energiek. Mijn kortademigheid is verdwenen! Er wordt hier niet alleen naar de klachten gekeken maar naar de totale mens. De intake was zeer grondig en de behandelingen zijn uiterst prettig en zorgvuldig.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Advies

Consultgesprek

14/05/2020

Vivian

Company name:

10

Mijn lichaam weer in balans

De acupunctuur behandeling heeft me enorm goed gedaan en heeft mijn lichaam weer in balans gebracht na zoveel jaren van langdurige moeheid, intense koude en kortademigheid (uitbreid onderzoek bij longarts en cardioloog leverden niet veel op en nieuwe onderzoeken werden voorgesteld). Na een paar acupunctuur behandelingen knapte ik zienderogen op en voel ik me weer energiek. Mijn kortademigheid is verdwenen! Er wordt hier niet alleen naar de klachten gekeken maar naar de totale mens. De intake was zeer grondig en de behandelingen zijn uiterst prettig en zorgvuldig.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Advies

Consultgesprek

11/05/2020

VIVIAN

Company name:

10

Geweldig en zo geduldig

Na jaren tobben met rug en buik klachten was ik vorig jaar op aanraden van mijn huisarts bij accupunctuur hier aangekomen Na 7 behandelingen was ik een ander mens Nu een jaar verder ga ik weer vol moed voor mijn darmen verderDe laatste dingetjes waar ik zeker graag weer hun deskundige hulp voor krijg En zulke lieve dokters Raad het ieder een aan CVisser Houten

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Advies

Consultgesprek

11/03/2020

Corrie

Company name:

10

Goede ervaring bij zenuwpijnen in de nek en arm

Ik kwam bij dokter Oei terecht naar aanleiding van een beknelde zenuw in de nek die ernstige pijnklachten veroorzaakte die niet met medicatie en fysiotherapie alleen te behandelen waren. Mijn huisarts gaf me het advies om naar dokter Oei te gaan en zij heeft me gedurende een aantal maanden behandeld. In combinatie met de fysiotherapie ben ik helemaal van de pijnklachten afgekomen en ik ben ervan overtuigd dat dit in belangrijke mate te danken was aan de acupunctuur. Ik heb de behandelingen als heel prettig, aandachtig en zorgzaam ervaren en ik ben me week na week steeds beter gaan voelen. Ik kan deze behandeling aan iedereen aanbevelen met zenuwpijnen die moeilijk behandelbaar zijn.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Advies

Consultgesprek

15/10/2019

Frederiek

Company name:

10

Warm, vakkundig, geduldig, luisterende oor, begripvol, zoekend naar samenhang.

Na omschrijven van mijn klachten ben ik meteen uitgenodigd voor een gesprek en ook de eerste korte behandeling gehad. Er word continue gevraagd hoe mens zich voelt, gekenden hoe mens reageert,.... De omgang van de artsen is zeer warm, deskundig. Je krijgt heel veel aandacht. Ik liep 1,5 jaar met rugpijn. Deze is pas bij Dr. Oei verminderd, nu bijna helemaal weg. Ook mijn andere klachten nemen langzaam af. Dr. Oei heeft ook in één blik gezien, dat ik ernstige bloedarmoede heb en heeft geadviseerd bij huisarts bloed te laten prikken. De test heeft haar vermoede bevestigt. Ik kan de praktijk zeker aanbevelen! Hartelijk dank Dr. Oei en collega's voor jullie hele goede zorg.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Advies

Consultgesprek

29/08/2019

Ludka Vloemans

Company name:

8

behandeling begripvol rn vakbekwaam

mjin vrouw wordt behandeld tegen pijn als gevolg van bovenrug stenose

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Advies

Consultgesprek

10/07/2019

peter

Company name:

10

Fijne en vriendelijke behandeling

Al 25 jaar ben ik in behandeling bij dr. Oei en dr. Tan , de laatste jaren om de drie maanden en het resultaat is fantastisch, een leven zonder pijn.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Advies

Consultgesprek

20/06/2019

Gonnie

Company name:

9

Zeer vakkundig! Na 3 behandelingen had ik al resultaat.

Zeer vakkundig! Na 3 behandelingen had ik al resultaat.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Advies

Consultgesprek

20/06/2019

Ursula

Company name:

10

Uitstekende diagnose, heldere verklaring van de klachten. Holistisch denkpatroon. Buitengewoon betro

Deze praktijk werkt vanuit een holistisch denken. Er wordt naar de totale mens gekeken. Ik had een verkramping tussen de schouderbladen waardoor ik weinig lucht had. Mijn huisarts gaf me Foster ( pufje) , snapte niet waar mijn benauwdheid vandaan kwam. Na enkele behandelingen met acupunctuur en door een ontspannen houding ben ik van mijn benauwdheid af. Door chi gong oefeningen blijft de energie goed stromen.

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Advies

Consultgesprek

13/03/2019

Pia

Company name:

9

Zeer kundige behandelaar welke ruim de tijd neemt voor de patiënt.

Voor nekklachten (whiplash) naar deze praktijk gegaan. Had al eerdere ervaring met een andere acupunctuurpraktijk, maar de behandeling bij Dr. Tan was heel anders. Zij nam veel meer tijd voor me en ging grondig te werk. Iedere behandelijk voelde ze opnieuw aan welke delen van het lichaam aandacht moest worden besteed. Vanaf de eerste behandeling voelde ik al direct minder spanning in mijn nek, en na vier behandelingen had ik het idee dat het niet meer nodig was. Ik zal deze praktijk zeker aanbevelen aan vrienden/kennissen en zal ook niet twijfelen om zelf nog eens terug te gaan indien dat nodig mocht zijn. Bedankt!

Aanbevelen?

Ja

Deskundigheid/Vakmanschap

Advies

Consultgesprek

19/11/2018

G

Company name:

Acupunctuurpraktijk Dr. Oei-Tan
Hoefijzerlaan 37 
3981 GL Bunnik

KvK: 30286856

Privacyverklaring

Contactgegevens

 030 - 65 62 915 

 oeitan.cl@gmail.com



Openingstijden

Maandag 10:30 - 16:30

Dinsdag 10:30 - 15:00

Woensdag - Vrijdag 10:30 - 16:30

AGB-code Dr. Oei-Tan: 84021512

AGB-code Praktijk: 84(0)52762

BIG-registratienummer Dr.Oei-Tan: 69024207901


De oudste acupunctuurartsenpraktijk van Nederland in de regio Utrecht